Duiken bij Taganga - Reisverslag uit Taganga, Colombia van Jasper Pardoel - WaarBenJij.nu Duiken bij Taganga - Reisverslag uit Taganga, Colombia van Jasper Pardoel - WaarBenJij.nu

Duiken bij Taganga

Blijf op de hoogte en volg Jasper

09 Juli 2022 | Colombia, Taganga

Het duiken was in één woord: geweldig! Okay, de organisatie van de duikschool liet een beetje te wensen over en het materiaal moest je goed inspecteren, maar de duikspots waren echt fantastisch! Echt een paar nieuwe duikervaringen op kunnen doen.

Zo hebben we tijdens één duik drie scheepswrakken bezocht. De boten lagen er al geruime tijd, waardoor ze al redelijk vervallen waren. Maar nog steeds erg gaaf om te zien. Verder hebben we een zeer sterke stroming gehad, waardoor we in een soort van stroomversnelling terecht kwamen (we hadden de stroom mee). We waren er gelukkig op voorbereid door de divemaster. Daarnaast veel en mooi koraal, een aantal enorme kreeften, bijna "aangevallen" door een rog en ook vissen gespot die we nooit eerder hebben gezien. Enkele jammere is dat de GoPro niet helemaal deed wat hij moest doen (het beestje heeft z'n beste tijd gehad)… We overwegen maar eens een nieuwe aan te schaffen!

San Juan

Morgen gaan we de natuur boven water maar weer eens verkennen. We starten met een hike door Tayrona National Park waar we eindigen bij San Juan. Een zeer mooi strand met prachtige rotsen die op Google zo’n beetje als eerste verschijnt als je het national park opzoekt. Daarna richting Minca, een plaatsje aan de voet van de jungle. Ook hier gaan we waarschijnlijk nog een hike doen.

• 09 Juli 2022 - 21:45

Marijke & Mario :

Wat een mooie onderwater foto's weer een dag voorbij, van de velen die jullie nog hebben te ondernemen samen, het begin van een prachtig avontuur, op naar de volgende story......

• 09 Juli 2022 - 21:45

Oswald:

Tja had dan ook even laten weten dat je een nieuwe GoPro wilde hebben

• 10 Juli 2022 - 09:39

Loes:

Wederom weer geweldig.
    Wat ontzettend fijn dat we op deze manier met jullie mee mogen reizen.

• 11 Juli 2022 - 00:20

Jan Willem En Beppie :

Prachtige foto’s in hun eigen natuurlijke omgeving..